juli 10, 2016

Coworking kantoor in Antwerpen centrum

Op zoek naar één of meerdere coworking werkplekken in het hart van Antwerpen?

Coworking kantoor House of Reputations

Het kantoor van Reputations in de Kerkstraat in Antwerpen – ingericht door interieurdesigners Monique Stam en Atelier Vonk – biedt plaats aan veel creativiteit. Zo veel zelfs, dat ook medebewoners er terecht kunnen om er hun creatieve broedplaats van te maken. Onze coworkingplek ‘House of Reputations’ vlakbij het Centraal Station in Antwerpen biedt plaats aan 12 coworkers. Het is de ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een kleinschalige coworking space waar een fijne, creatieve sfeer heerst. Het kantoor beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt om je professioneel te omkaderen.

Ben je dus een creatieve geest, freelance vormgever, webdesigner, videoproducer, copywriter, vertaler, app-ontwikkelaar, interieurontwerper, fotograaf, journalist, productontwikkelaar…op zoek naar één of meerdere werkplekken in het hart van Antwerpen? Dan kan je bij ons komen coworken! Voor onze klanten werken we telkens samen met wisselende projectteams. Een werkplek bij ons huren, betekent dat je ook kan ingehuurd worden voor onze projecten. Een win-win dus!

Onze troeven

• Kantoor in bruisende buurt
• Vlakbij het Centraal Station in Antwerpen
• Supersnel internet & gezamenlijke printers, copiers en scanner
• Vergaderzaal (8 pers.) met projector & TV
• Volledig uitgeruste keuken & badkamer
• Opbergplaats voor je essentiële kantoorspullen
• Koffie, thee & water à volonté
• Leuk terras
• Creatieve medebewoners
• 

Wie zijn je collega’s?

House of Reputations biedt plaats aan 12 coworkers. Naast de ploeg van Reputations vonden volgende coworkers bij ons onderdak:

• Grafisch bureau ssnn
• Vertaler Yuri Meeuws
Expertenbureau in duurzaam vervoer EV Consult

Daarnaast hebben we ook nog regelmatig stagestudenten rondlopen en leiden we in huis ook marketing- en communicatiemedewerkers van andere bedrijven en organisaties op.

Ook al spreiden sommige coworkers hun vleugels om ergens anders door te groeien, ze blijven wel in ons netwerk verbonden:

Studio Tropics

“Reputations is een geweldige co-working space waar creatieve ondernemers van verscheiden slagorde hun intrek hebben genomen. Er heerst een zeer aimabele werksfeer en er ontstaan wel vaker samenwerkingen en kruisbestuivingen tussen de aanwezige bedrijfjes. Ik heb er enorm graag getoefd, en ik zal met een lach en een traan terugdenken aan de vele fijne momenten met de coworkers!” 

Stig Junes – Studio Tropics 

Wat kost dat?

We hanteren één prijsformule: voor een vaste prijs van 245 euro per maand (excl. BTW) mag je 24/7 gebruik maken van één werkplek en alle faciliteiten van het kantoor. Geen extra kosten dus voor gebruik van vergaderzaal, printer of koffie: daar houden wij ons niet mee bezig (en dat zou jij ook niet mogen). Plug & play, plain and simple!

Losse huur van de vergaderzaal, kan dat ook?

Dat kan. Uiteraard op voorwaarde dat de zaal niet door een van de vaste bewoners van House of Reputations wordt gebruikt. Standaard huurprijs per dagdeel (voormiddag, namiddag, avond) is 60 euro (excl. BTW). Wens je daar meer informatie over, contacteer ons dan even, dan bekijken we je vraag in detail.

Interesse in coworking? Bekijk de infofiche!

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren. We geven je graag meer informatie en bekijken samen welke mogelijkheden er voor jou zijn. Neem contact op met Frederik Picard om de mogelijkheden in detail te bespreken.