Gratis marketingproject voor bedrijven en organisaties

Laatstejaarsstudenten marketing AP Hogeschool voeren een gratis marketingproject voor bedrijven uit

Als deeltijds lector marktonderzoek en digital marketing aan de Artesis Plantijn Hogeschool in Antwerpen liet managing partner van Reputations Frederik Picard dit academiejaar alweer zo’n 25 marketingprojecten voor bedrijven en organisaties uitvoeren. Samen met zijn collega’s begeleidde hij de laatstejaarsstudenten van de bacheloropleiding marketing in de uitvoering van een marketingproject voor bedrijven. Zo werden er projecten uitgewerkt op het vlak van:

  • kwalitatief marktonderzoek
  • kwantitatief marktonderzoek
  • marktanalyse
  • portfolioanalyse
  • distributieanalyse
  • marketing- en communicatieplanning

Zo deden ze onderzoeken voor o.a. Brompton, Delhaize, WoonhavenAquafin en een twintigtal andere bedrijven en organisaties. Voor het komende academiejaar is de AP Hogeschool opnieuw op zoek naar bedrijven en organisaties die een marketingproject willen laten uitvoeren.

Gratis marketingproject voor bedrijvenIn groepjes van vier studenten krijgen ze een echte marketingcase voorgelegd die ze van A tot Z moeten uitvoeren. Het lectorenteam begeleidt de studenten doorheen het proces. De studenten werken in nauw overleg met de opdrachtgever het onderzoek uit. Op het einde van het eerste semester (januari 2018) moeten ze het project succesvol afronden en presenteren. Van de bedrijven wordt verwacht dat ze tijdens het project beschikbaar zijn voor feedback- en aansturingsmomenten.

De AP hogeschool is voor het academiejaar 2017-2018 op zoek naar bedrijven die geheel kosteloos een marketingproject willen laten uitvoeren. Heb je interesse om onder begeleiding zo’n project te laten uitvoeren voor jouw bedrijf of organisatie? Vul dan voor 31 mei het aanvraagformulier in. Op basis van de haalbaarheid voor de studenten en het aantal aanvragen die worden ingediend, wordt een selectie gemaakt. In de loop van juli wordt de selectie bekend gemaakt.


Praktische info

Marketingproject 2017-2018
Gratis marketingproject uitgevoerd door laatstejaarsstudenten marketing van de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen

Van september t.e.m. december 2017

Onder begeleiding van lectoren van AP Hogeschool

Interesse?

Dien je aanvraag in (deadline 31 mei 2017)
Alle informatie te verkrijgen bij Frederik Picard: 0496 62 06 94 – frederik.picard@ap.be

Facebooktwitterlinkedinmail