Techneco, een nieuwe speler in klimaatregeling


Wat is Techneco?

Tot vorig jaar werkte Nico Diels als werknemer voor een bedrijf in de sector klimaatregeling. Hij heeft dus al heel wat ervaring. Dit jaar stampte hij zijn eigen bedrijf uit de grond, waarmee hij voorziet in klimaatoplossingen en -regelingen op maat voor particulieren en bedrijven. Op basis van een grondige analyse biedt Techneco advies, begeleiding en totaaloplossingen met de hoogste economische en ecologische rendabiliteit.

Wie zijn (nieuwe) zaak in de kijker wil zetten, heeft natuurlijk heel wat communicatiewerk voor de boeg. Omdat Nico hier niet in thuis is, schakelde hij het team van Reputations in.

Reputations vertrekt altijd vanuit de reputatie van de klant, daarom hield het team eerst een reputatiesessie samen met Nico. Daaruit vloeide dan een reputatiewijzer waarin onder andere de merkpersoonlijkheid, kernambitie en strategie aan bod komt.

Reputations werkte verschillende communicatiedragers uit zoals de website, visitekaartjes en een presentatiemap. Coworkers Tom en Dennis van grafisch bureau ssnn ontwierpen het logo van Techneco. Hier gingen vergaderingen en feedbackmomenten aan vooraf zodat Nico zijn mening kwijt kon, en iedereen op dezelfde lijn zat.

Op zoek naar eens specialist in klimaatregeling of wil je gewoon eens een kijkje nemen? Dat kan op de website van Techneco!

 

 

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *