fbpx

2Pass Clinic: The magic of Transition.

klanten cases 2Pass Clinic full colour rgb

2Pass Clinic is een Antwerpse privékliniek voor transvrouwen. De kliniek is gespecialiseerd in chirurgie en behandelingen die transvrouwen vrouwelijker maken in hun uiterlijk, stem en beweging. 2Pass Clinic is wereldwijd gerenommeerd voor haar gelaatschirurgie en electrolysebehandeling. De privékliniek doet méér dan enkel fysieke ingrepen, het richt zich op alles wat transvrouwen versterkt om als gelukkige vrouw door het leven te gaan. 2Pass Clinic zoekt mee hoe ook de maatschappij hen meer kan omarmen. Dat doet ze via een eigen foundation, door zich op te stellen als opinion leader en actief de media te betrekken. 2Pass Clinic is dan ook méér dan een kliniek: het is een plek waar transvrouwen zich thuis voelen, elkaar ontmoeten en rustig kunnen herstellen in een veilige omgeving.

Een transitieproces is een erg emotioneel geladen traject. De patiënt moet enerzijds 100% vertrouwen op de kennis en kunde van de chirurg, en anderzijds moet ook de chirurg er 100% in geloven dat de ingreep die hij op dat moment gaat doen de beste keuze is voor de patiënt. 2Pass Clinic besteedt daarom heel veel tijd aan het proces vóór een ingreep. Vaak zijn de verwachtingen van de behandeling te hoog gegrepen of is de patiënt er emotioneel nog niet klaar voor. Integriteit en geloofwaardigheid zijn daarbij essentieel voor 2Pass Clinic. Het verhaal van één ontevreden patiënt kan voor de kliniek immers een enorme impact hebben. Een patiënt die niet bereid is om onvolkomenheden te accepteren, raadt 2Pass Clinic dan ook af om een operatie te ondergaan.

2Pass Clinic vroeg Reputations om haar merkstrategie uit te werken. Samen bepaalden we o.a. een reeks focuspunten waar 2Pass Clinic niet van afwijkt en die gelden als toetssteen voor haar geloofwaardigheid:

  • We moeten altijd professioneel en kwalitatief te werk kunnen gaan
  • We zijn te allen tijde integer
  • We zijn betrokken bij onze patiënt en leven ons in zijn situatie in
  • We werken op maat van elke patiënt
  • We bieden een uitgebreid aanbod van diensten aan en beperken ons niet tot gelaatchirurgie
  • We werken internationaal en doen consultaties over heel de wereld
  • We bieden een alomvattende deskundige omkadering aan
  • We volgen strikte procedures
  • We engageren ons maatschappelijk voor transvrouwen

Door deze focuspunten te hanteren, houdt 2Pass Clinic het roer stevig in handen om haar grootste ambitie te realiseren: dé referentie voor het vervrouwelijken van elke vastberaden transvrouw in de wereld.