fbpx
Christophe Campe - Senior VP European Supply Chain CHEP

Belg krijgt topfunctie bij CHEP Europe

Christophe Campe nieuwe Senior Vice-President European Supply Chain

Mechelen, 2 augustus 2018  – De Belg Christophe Campe werd zopas aangesteld als nieuwe Senior Vice-President European Supply Chain bij CHEP, wereldwijd aanbieder van logistieke verpakkingen voor de supply chain. Campe was tot nu Vice-President First Mile Solutions en European Key Accounts bij CHEP Europe, een functie die is overgenomen door Candice Herndon, voorheen Vice-President Strategic Marketing voor Europa. Vanuit zijn nieuwe sleutelfunctie wil Campe maximaal inzetten op transportsamenwerkingen tussen bedrijven, als antwoord op de dalende transportcapaciteit.

Christophe Campe - Senior VP European Supply Chain CHEP

Christophe Campe wordt verantwoordelijk voor de 350 Europese servicecenters van CHEP en het beheer van de hele logistiek binnen het CHEP-netwerk in Europa. Campe werkt sinds 1993 bij het bedrijf en bekleedde tal van strategische posities. Zo was hij begin jaren 2000 financieel directeur voor Duitsland, Scandinavië en Oost-Europa. In 2008 werd Campe Country General Manager in de Benelux en in 2012 in Duitsland. Sinds 2012 is hij Vice-President bij CHEP Europe, eerst verantwoordelijk voor Duitsland, vervolgens voor de First Mile Solutions en European Key Accounts.

“Onze pallets en containers zijn de ruggengraat van de wereldwijde supply chain. Dankzij ons netwerk kunnen we sneller en beter inspelen op de veranderende behoeften van onze klanten. Onze schaalgrootte geeft ons de mogelijkheid nog veel verder te gaan en transporten van onze klanten op elkaar af te stemmen. Transportsamenwerking tussen bedrijven biedt een antwoord op de sterk verminderde transportcapaciteit en is volgens mij de sleutel tot het realiseren van wederzijdse kostenbesparingen en een veiligere en duurzamere toeleveringsketen. Daarom zal dit een belangrijk onderdeel zijn van de inspanningen van mijn nieuwe team”, aldus Christophe Campe.

Over CHEP

CHEP is een wereldwijde leverancier van supply chain-oplossingen voor de sectoren consumptiegoederen, vers voedsel, dranken, productie en detailhandel in meer dan 60 landen. CHEP biedt een breed scala aan logistieke en operationele platforms en ondersteunende diensten die zijn ontworpen om de prestaties te verbeteren en het risico te verlagen en tegelijk de duurzaamheid van het milieu te verbeteren. CHEP’s 12.500 medewerkers en ongeveer 300 miljoen herbruikbare platforms (pallets en containers) leveren een uitgebreide dekking en uitzonderlijke waarde, en ondersteunen meer dan 500.000 klantcontactpunten voor wereldwijde merken. CHEP maakt deel uit van de Brambles Group, de exploitant van een portfolio met IFCO, de leidende leverancier van herbruikbare plastic containers (RPC’s) in de wereldwijde vers voedselketen, evenals gespecialiseerde containerlogistieke bedrijven ten dienste van de automobielsector. Bezoek www.chep.com voor meer informatie over CHEP. Ga voor informatie over de Brambles Group naar www.brambles.com.

Persvragen of interviews?

Manuela García

Manager, External Communications
Europe, Africa, India and Middle East
Brambles Group
Tel: +34 915579593
Mob: +34 696114696
manuela.garcia@brambles.com 
www.brambles.com

Collin Van Loon

Marketing Manager,
CHEP Benelux / France.
Tel: +32 (0)473 68 37 77
collin.vanloon@chep.com
www.chep.com