fbpx
Connie Palmen

Collega’s brengen ode aan Connie Palmen

60-jarige Connie Palmen wordt op zondag 11 oktober gevierd in het Zuiderpershuis in Antwerpen

Connie Palmen

De Nederlandse auteur Connie Palmen wordt binnen enkele weken 60. Bijna een kwarteeuw nadat ze doorbrak met haar debuutroman ‘De Wetten’ wordt ze door haar bevriende collega-schrijvers en muzikanten gelauwerd in de unieke voorstelling ‘Onder de Palmen’.

Samen met Luc Coorevits, bezieler van het literair kunstencentrum Behoud de Begeerte, maakte het festival Closer/dichterbij een uniek programma voor de gelegenheid.

Connie Palmen leest voor uit haar fonkelnieuwe boek ‘Jij zegt het’. Tom Lanoye, Erwin Mortier, Yannick Dangre, Jan Decleir, Veerle De Wit, Daan Heerma van Voss, Kristien Hemmerechts, Han Kerckhoffs, Mai Spijkers en Olga Zuiderhoek bloemlezen uit het oeuvre van la Palmen. Els Dottermans, Gregory Frateur en Sven Ratzke zingen.

Rockchefkok Herwig Belmans serveert in zijn pop-upresto H.A.R.R.Y. voor de gelegenheid ‘stoverij op moeders wijze’, naar het geliefd recept van de moeder van Conny Palmen.


Praktische info

Onder de Palmen
een ode aan Connie Palmen

Zondag 11 oktober 2015
20u
Site Zuiderpershuis | Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen

Tickets: 20 euro
Info & tickets: www.closerdichterbij.be


Persvragen en interviews

Alle artiesten zijn beschikbaar voor interviews. Voor concrete afspraken kan je contact opnemen met Frederik of Joke van Reputations.

Reputations | Frederik Picard
+32 (0)496 62 06 94
frederik@reputations.be

Reputations | Joke Cortens
+32 (0)473 86 38 27
joke@reputations.be