fbpx
juli 10, 2016

Verhuur (coworking) kantoorruimte in Antwerpen centrum

Op zoek naar één of meerdere werkplekken in het hart van Antwerpen?

Het kantoor van Reputations in de Kerkstraat in Antwerpen – ingericht door interieurdesigners Monique Stam en Atelier Vonk – biedt plaats aan veel creativiteit. Zo veel zelfs, dat ook andere mensen er terecht kunnen om er hun kantoor van te maken.
Onze coworkingplek ‘House of Reputations’ vlakbij het Centraal Station in Antwerpen biedt plaats aan 6 coworkers of één klein bedrijf met max. 6 medewerkers. Het is de ideale plek voor mensen en bedrijven die op zoek zijn naar een kleinschalige coworking space, werkhub of lokale bedrijfsvestiging waar een fijne, creatieve sfeer heerst. Het kantoor beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt om je professioneel te omkaderen.

Ben je dus een op zoek naar één of meerdere werkplekken in het hart van Antwerpen als werkplek of lokale bedrijfsvestiging? Dan kan je bij ons terecht! Voor onze klanten werken we telkens samen met wisselende projectteams. Een werkplek bij ons huren, betekent dat je ook kan ingehuurd worden voor onze projecten. Een extra mogelijke win-win dus!

Onze troeven

• Kantoor in bruisende buurt
• Vlakbij het Centraal Station in Antwerpen
• Supersnel internet & gezamenlijke printers, copiers en scanner
• Vergaderzaal (8 pers.) met projector & TV
1 aparte kantoorruimte voor 6 personen
• Volledig uitgeruste keuken & badkamer
• Opbergplaats voor je essentiële kantoorspullen
• Koffie, thee & water à volonté
• Leuk terras
• Creatieve medebewoners
• 

Wie zijn je collega’s?

House of Reputations biedt plaats aan 6 coworkers. Naast de ploeg van Reputations vond ook smaakbureau Meug onderdak bij ons.

Daarnaast hebben we regelmatig stagestudenten rondlopen en leiden we in huis marketing- en communicatiemedewerkers van andere bedrijven en organisaties op.

Wat kost dat?

We hanteren verschillende prijsformules, voor ieder wat wils. Elke coworker maakt gewoon naar wens gebruik van de faciliteiten van het kantoor. Geen extra kosten dus voor gebruik van vergaderzaal, printer of koffie: daar houden wij ons niet mee bezig (en dat zou jij ook niet mogen). Plug & play, plain and simple! Elke fulltime-bewoner beschikt over een vaste werkplek. Huur je 4 dagen of minder per week, dan heb je recht op een flex-plek. Voor een klein bedrijf tot 6 medewerkers hebben we één vaste prijs voor de volledige kantoorruimte.

Jouw bedrijf bij ons in Antwerpen?

Ben je een klein bedrijf (max. 6 personen) en wil je je graag bij ons op kantoor in Antwerpen vestigen? Dat kan. Onze aparte kantoorruimte voor 6 personen is daarvoor perfect geschikt. We geven je graag een aangepast voorstel op basis van het aantal medewerkers en de specifieke noden die je hebt.

Jouw bedrijf bij ons in Antwerpen?

Heb je interesse in het huren van een werkplek bij House of Reputations? Neem contact met ons op en we kijken samen hoe House of Reputations jou kan helpen!

Ook al spreiden sommige coworkers hun vleugels om ergens anders door te groeien, ze blijven wel in ons netwerk verbonden. Stig Junes van studioTropics vond ooit een plekje bij ons, ook vertaler Yuri Meeuws en expertenbureau in duurzaam vervoer EV Consult hebben een hele tijd bij ons op kantoor vertoefd.

Studio Tropics

“Reputations is een geweldige coworking space waar creatieve ondernemers van verscheiden slagorde hun intrek hebben genomen. Er heerst een zeer aimabele werksfeer en er ontstaan wel vaker samenwerkingen en kruisbestuivingen tussen de aanwezige bedrijfjes. Ik heb er enorm graag getoefd, en ik zal met een lach en een traan terugdenken aan de vele fijne momenten met de coworkers!” 

Stig Junes – Studio Tropics 

Losse huur van de vergaderzaal, kan dat ook?

Dat kan. Uiteraard op voorwaarde dat de zaal niet door een van de vaste bewoners van House of Reputations wordt gebruikt. Standaard huurprijs per dagdeel (voormiddag, namiddag, avond) is 60 euro (excl. BTW). Wens je daar meer informatie over, contacteer ons dan even, dan bekijken we je vraag in detail.

Interesse in coworking? Kom gratis een dag coworken!

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren en een dag gratis te komen coworken. We geven je graag meer informatie en bekijken samen welke mogelijkheden er voor jou zijn. Vul het onderstaande formulier in of neem rechtstreeks contact op met Frederik Picard om de mogelijkheden in detail te bespreken.

Vraag je gratis dag coworking aan!

Vul hieronder het formulier in en wij contacteren je om gratis een dag te komen coworken.