fbpx

Uitwerken van campagnes.

Wij creëren verhalen die vurig zijn en jouw visie en strategie uitdragen naar jouw doelgroepen. We bouwen je reputatie van binnen naar buiten op.

 

Of het nu om een employer brandingcampagne gaat of om een campagne om een nieuw product te lanceren, de principes blijven dezelfde. We vertrekken altijd van sterke inhoud en vertalen die naar een creatieve campagne in de vorm van video, advertenties, affiches, persberichten enzovoort.

 

We maken indien gewenst je mediaplan en zetten je advertenties voor social media en Google op. Het voordeel van digital advertising is trouwens de relatief lage kostprijs én de data die je verzamelt, waardoor je nog meer inzicht in je klanten verwerft. Zo kunnen we meten welke impact je acties hebben en campagnes verder optimaliseren. Afhankelijk van jouw noden, doen we dat zelf of zoeken we in ons netwerk de meest gespecialiseerde partner uit. Wij coördineren de hele implementatie en blijven jouw contactpersoon.

Uitwerken on- en offline communicatiekanalen.

Om te communiceren heb je ook goede kanalen nodig. Klanten gaan vandaag immers zelf op prospectie. Ze willen jouw bedrijf of organisatie snel vinden en leren kennen. Digitale kanalen worden steeds belangrijker. Via een goede website word je niet alleen sneller en door meer mensen gevonden, maar je verzamelt ook massa’s bruikbare data. Maar ook offline moet je er staan.

 

We helpen je bij het screenen, optimaliseren of creëren van je website, social media, presentaties, folders enzovoort. Afhankelijk van jouw noden, doen we dat zelf of zoeken we in ons netwerk de meest gespecialiseerde partner uit. Wij coördineren de hele implementatie en blijven jouw contactpersoon.

Pers- & PR-acties.

Je merk heeft iets te vertellen: een nieuw product, een speciale actie of een unieke gebeurtenis. Je wil jouw boodschap graag lanceren in de (vak)media. Wij bekijken welke aanpak het meest geschikt is en gaan op zoek naar de nieuwswaarde, een originele invalshoek en ondersteunende verhalen.

 

Wij werken pers- en PR-acties in verschillende vormen uit. Of het nu gaat om een persconferentie, een brief voor klanten, interne communicatie, acties om de relatie met partners te versterken… Wij hebben de ervaring om die boodschap op een strategisch doordachte manier te brengen. Wij maken van jouw boodschap een nieuwswaardig persbericht en versturen dat naar onze zeer ruime en zorgvuldig opgebouwde database met perscontacten.

 

Wij kunnen indien gewenst in jouw plaats de pers te woord staan bij vragen. Hierover maken we vooraf afspraken. Na een persactie volgen we de gegenereerde persaandacht op en bezorgen we jou een persmap met alles wat verschenen is in de media.

Crisismanagement en -communicatie.

Als het mis gaat, heb je nood aan een snelle, heldere en correcte communicatie. Wij leiden je communicatief door de crisis. 24u op 24.

 

Discretie, eerlijkheid en wederzijds vertrouwen zijn absolute voorwaarden in crisissituaties. Alle kaarten moeten op tafel gelegd worden, ook al zijn bepaalde feiten soms niet leuk om horen. Alleen zo kunnen we een correcte inschatting van een crisis maken en de juiste stappen adviseren. We stellen gezamenlijk een crisisteam samen en bepalen wie welke rol opneemt.

 

Wil je geen crisis afwachten, maar klaar staan als het ooit zo ver komt, dan kan je ook bij ons terecht. Wij staan in voor de voorbereidende draaiboeken, ondersteuning en uitvoering van alle communicatieacties in het kader van crisissen en de beheersing van reputatieschade.

Interesse? Laat het ons weten.

Vul hieronder het formulier in en wij contacteren je voor vrijblijvende informatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.