fbpx
december 19, 2015

Klanten van Reputations

Klanten

Reputations is expert in reputatieopbouw van bedrijven en organisaties. We staren ons niet blind op één sector: de mix aan klanten zorgt er voor dat er kruisbestuivingen komen en dat we voor al onze klanten een frisse kijk op de zaak kunnen bieden. De jarenlange ervaring van Joke en Frederik in diverse beleidsdomeinen zorgen ervoor dat wij voor elk bedrijf een grote meerwaarde kunnen betekenen. Hier vind je enkele referenties!

Gekkoo

80 jaar. Zo lang ging de Antwerpse jeugdorganisatie Gekkoo met haar oorspronkelijke naam ‘Kindervreugd’ door het leven. Na een uitgebreid marktonderzoek en een uitvoerige doorlichting van het bestaande aanbod werd de marketing- en communicatiestrategie herbepaald. Reputations wierf een nieuwe marketing- en communicatiemedewerker voor Gekkoo aan en leidde haar gedurende 11 maanden in huis op. De volledige rebranding werd gedurende anderhalf jaar voorbereid en eind 2017 uitgerold.

> meer info op www.gekkoo.be

Belfius Lease

Als dochterbedrijf vormt Belfius Lease een van de meest succesvolle entiteiten van Belfius. De leasingmaatschappij wordt door Reputations sinds 2015 begeleid in haar marketing- en communicatiestrategie. We herpositioneerden het bedrijf en aan de hand van een uitvoerig waardenonderzoek zorgden we er voor dat dit nieuwe verhaal intern volledig werd gedragen om uit te rollen.

> meer info op www.belfiuslease.be

Brouwerij The Musketeers

Brouwerij The Musketeers is in België een van de subtoppers van bierproducenten. Deze Gentse brouwerij produceert een reeks Troubadourbieren en de Belgian Legends Series (Antigoon en Jack’s Precious IPA). Reputations is het vaste marketing- en communicatiebureau van de brouwerij. We werkten voor hen een nieuwe marketing- en communicatiestrategie uit, deden een volledige rebranding van hun twee productlijnen, lanceerden hun nieuwe bieren en zijn verantwoordelijk voor alle online en offline communicatieacties in zowel binnen- als buitenland.

> meer info op www.themusketeers.be

Plan C & OVAM

Plan C, een organisatie in de schoot van OVAM die zich bezig houdt met circulaire economie, vroeg aan Reputations om de positionering en profilering van hun organisatie op punt te stellen. Aan de hand van enkele werksessies stelde Reputations een volledig nieuwe marketing- en communicatiestrategie op. Op basis daarvan vroeg OVAM aan Reputations om een nieuw organisatiemodel en governancestructuur op poten te zetten voor de volledige werking rond circulaire economie, zowel intern als extern. Dat plan werd begeleid door Reputations en uitgerold binnen OVAM.

> meer info op www.ovam.be

JES

JES is een jeugdwerkorganisatie actief in Antwerpen, Brussel en Gent. Aan de hand van een intern motivatieonderzoek, werksessies en trainingen stuurden we de positionering en profilering van de organisatie bij. Daarnaast lichtten we de merkarchitectuur door en begeleidden we de rebranding hiervan. De nieuwe organisatiewaarden werden via plenaire en deelworkshops met het volledige personeelsteam (100 medewerkers) geïntroduceerd en gevalideerd. We wierven voor JES een nieuwe marketing- en communicatiemedewerker aan, die we drie maanden opleidden.

> meer info op www.jes.be

LensGroup

Lensgroup, moederbedrijf van o.a. LensOnline, is een van de snelst groeiende e-commercebedrijven van ons land. Het bedrijf, gevestigd in Antwerpen, is actief in verschillende landen en is een van de drie marktleiders op vlak van contactlenzen in Europa. LensGroup doet beroep op Reputations voor haar globale marketingstrategie en haar perscampagnes.

> meer info op www.lensonline.be
> meer info op www.reputations.be/persberichten

Digipolis

De IT-oplossingen die Digipolis aanbiedt aan de stad Antwerpen en Gent worden binnen de internationale wereld van openbare besturen als referentie aanzien. Digipolis wordt geregeld gevraagd om in binnen- en buitenland presentaties te geven over hun werk. Reputations werkte een reeks strategische presentaties voor Digipolis uit en creëerde een explainer video over de werking van Antwerp City Platform as a Service (ACPaaS).

> meer info op www.digipolis.be

Wij ondersteunen daarnaast met veel overtuiging en belangeloos volgende organisaties: