fbpx
LensOnline

LensOnline trekt investeerders aan om nog verder te kunnen groeien

LensOnline

BV Capital Partners en Aquasourça investeren in e-commercebedrijf

Internationale acquisitie-ervaring van investeerders moet LensOnline verder doen groeien in Europa

Het Belgische LensOnline, één van de snelst groeiende contactlensbedrijven in Europa, sloot deze week een overeenkomst af met investeerders BV Capital Partners en Aquasourça, de familieholding van de Franse familie Deforrey, de stichters van supermarktketen Carrefour.

Met 400.000 klanten verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Spanje en Italië is het Belgische LensOnline één van de drie grootste e-commercebedrijven in lensproducten in Europa. Door zijn geslaagde ‘hybride’ distributiemodel – een gebruiksvriendelijke webshop die klanten naar optiekzaken haalt voor verdere persoonlijke service – slaagt het bedrijf er in om jaar na jaar te groeien.

De investeringsmaatschappijen BV Capital Partners en Aquasourça investeren in LensOnline. Ze zullen LensOnline helpen met nieuwe doelmarkten te benaderen waar e-commerce minder ingeburgerd is en waar er nog veel groeipotentieel is voor lensdragers. “Onze ambitie is dat LensOnline het vlaggenschip wordt van het grootste lenzenimperium in Europa. Dankzij een financiële injectie kan onze groep zich de komende jaren in een aantal nieuwe landen versterken. We verwachten dat LensOnline dit jaar net zoals de vorige jaren alweer zal groeien. We hopen op korte termijn een aantal overnames in de lenzenmarkt te kunnen realiseren”, aldus Koen Anné van LensOnline.


Persvragen en interviews

voor meer informatie over dit persbericht kan je terecht bij:
Koen Anné, 0475 48 26 12

Reputations | Frederik Picard
+32 (0)496 62 06 94
frederik@reputations.be