fbpx
klanten Reputations vacature medewerker

Marketing- en communicatiestrateeg? Solliciteer nu!

Waarom bij Reputations werken dé manier is om zelf te kunnen groeien.

Met een goed onderbouwde visie op merkreputatiemanagement wist ons marketing- en communicatiebureau de afgelopen jaren het vertrouwen te krijgen van tal van bedrijven en organisaties. Om de groei van ons bureau te kunnen garanderen, zijn we momenteel op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij een marketing- en communicatiestrateeg die graag mee zijn of haar schouders onder het verhaal van Reputations wil zetten? Dan maken wij graag tijd voor een goed gesprek!

klanten Reputations vacature medewerker

Reputations is niet een doorsnee marketing- en communicatiebureau. We zijn geen 360-bureau, we zijn geen bureau dat goochelt met de hipste marketingtermen of als een kip zonder kop de laatste trends in marketing achterna loopt. Nee. We zijn een bureau dat prat gaat op degelijk onderbouwde marketingstrategieën waar écht over nagedacht is. Academische onderbouw is voor ons erg belangrijk. Wij bijten ons vast in de vragen die onze klanten ons voorschotelen en laten pas los als we antwoorden hebben gevonden.

Deze doordachte manier van werken is ondertussen ons handelsmerk geworden. Dat zeggen niet wij, maar onze klanten. Getuige de vele positieve testimonials die zij ons bezorgen na afloop van een samenwerking (je kan ze allemaal op onze website raadplegen) en de hoge NPS die Reputations al jaren scoort. Daar zijn we fier op en dat geeft ons de drive om het telkens nóg beter te doen.

Op zoek naar een nieuwe collega

We zijn op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. Ben jij degene die binnenkort mee komt bouwen aan de merkreputatie van onze klanten? Check onze vacature voor marketing- en communicatiestrateeg en bezorg ons je cv en motivatiebrief. Kan je ons op basis daarvan overtuigen, dan nodigen we je graag uit om deel te nemen aan de selectie. We nemen de tijd om dat goed te doen, want de match moet er langs beide kanten zijn en werken bij Reputations moet niet alleen een meerwaarde zijn voor onze klanten, maar ook voor jou én ons team. Hopelijk tot snel?