fbpx

We zetten voor jou een kwantitatief of kwalitatief marktonderzoek op. Zo doen we onder andere:

 

  • Merkreputatieonderzoek
  • Merkbekendheidsonderzoek
  • Waardenonderzoek
  • Publieksonderzoek
  • Medewerkersonderzoek
  • Tevredenheidsonderzoek

Afhankelijk van de vraag die je beantwoord wil hebben, wordt er gekozen voor een kwalitatief of kwantitatief onderzoek, of een combinatie van beide. Die keuze maken we aan de hand van een grondig intakegesprek. Een marktonderzoek hoeft ook helemaal niet zo duur te zijn: hoe specifieker de onderzoeksvraag, hoe gerichter we het antwoord op je vraag kunnen vinden.

 

De resultaten van een marktonderzoek geven je de kans om je te onderscheiden van je concurrentie en correct in te spelen op de behoeften van je klanten.

Ervaring en expertise.

Alle marktonderzoeken worden geleid door Frederik Picard, die als lector marktonderzoek aan de AP Hogeschool Antwerpen een jarenlange ervaring heeft in marktonderzoek. Hij voert jaarlijks tientallen kwantitatieve en kwalitatieve marktonderzoeken uit voor bedrijven en organisaties in heel uiteenlopende sectoren. Zijn inzichten in het theoretische kader en de praktische do’s en don’ts in een marktonderzoek zorgen ervoor dat elk onderzoek zo efficiënt mogelijk uitgevoerd wordt.

Reputations e-book marktonderzoek in de praktijk

Wil je zelf een marktonderzoek opzetten maar weet je niet hoe je er aan moet beginnen? Download ons e-book ‘Uitvoeren van een marktonderzoek in vijf stappen’ en ga zelf aan de slag.

Reputations kmo portefeuille 40% korting

30% korting op onze opleidingen en consultancy.

Reputations is een gecertificeerde dienstverlener en biedt via de kmo-portefeuille de mogelijkheid aan Vlaamse kmo’s om tot 30% van kosten voor ‘advies’ en ‘opleidingen’ te recupereren. Dit houdt in dat zowel strategisch advies, open opleidingen als opleidingen op maat subsidieerbaar zijn.

Interesse? Laat het ons weten.

Vul hieronder het formulier in en wij contacteren je voor vrijblijvende informatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.