fbpx

Nachtelijke autobaanrace in Antwerps volkscafé

 

Klanten strijden 12 uur voor de eer

0b4ed1fd-ff95-41e3-b17f-c610213783b6Voor één keer is de combinatie rijden en drinken toegestaan. Tijdens de driejaarlijkse racewedstrijd van volkscafé Oud Arsenaal nemen een zestal teams het 12 uur tegen elkaar op. Een autoracebaan naast de tafels en stoelen van het café vormen de setting, aangevuld met supporters en kwaliteitsbieren.

Doel van de nachtelijke race is plezier. Of zoals cafébaas Steph Erauw het omschrijft: “Af en toe willen grote jongens nog eens 12 jaar zijn. Dit initiatief draait louter om plezier en solidariteit tussen onze klanten.”

Michael Leys en Stefaan Soetemans van brouwerij The Musketeers vormen één van de deelnemende raceteams. Zij komen al jaar en dag in café Oud Arsenaal. “Naast brouwen, gaan we ook graag gewoon op café. Zeker daar waar de betere speciaalbieren worden geschonken”, vertellen de heren van de Troubadourbieren met een knipoog. Onder meer het verfrissende Troubadour Blond gaat vlot over de toog in Oud Arsenaal.

Wie de deelnemers een hart onder de riem wil steken of gewoon een pintje wil komen drinken is welkom. De ’12 uur van Oud Arsenaal’ vindt plaats van maandagavond 31 oktober vanaf 20 uur tot dinsdagochtend 1 november om 8 uur.


autoracebaan Persuitnodiging:

31 oktober 20 uur tot 1 november 8 uur in volkscafé Oud Arsenaal,
Maria Pijpelincxstraat 4, 2000 Antwerpen

 


Over Brouwerij The MusketeersSchermafbeelding 2016-03-08 om 11.41.07

Brouwerij The Musketeers werd opgericht in 1999. Geleidelijk aan veroverde brouwerij The Musketeers met zijn Troubadourbieren de Belgische markt. Na Troubadour Blond was Troubadour Magma een schot in de roos. Dit verrassende genotsbier won op het Zythos Bier Festival in België de Zythos Consumenten Trofee 2010, verkozen uit honderden Belgische bieren door de duizenden bezoekers. Dit jaar is Troubadour Magma verkozen tot ‘Country winner’ binnen de categorie ‘Imperial / Double IPA’ op de prestigieuze World Beer Awards in Londen. Onlangs bracht de brouwerij een nieuw Belgian Legendbier op de markt: Jack’s Precious IPA.

Vandaag vind je de Troubadourbieren en Belgian Legends-bieren wereldwijd in de betere horecazaken en drankenhandels.

Door te kiezen voor speciaalbieren met een uitgesproken karakter willen The Musketeers mensen doen praten. De gebalanceerde bieren van deze brouwerij zijn ideaal om mensen bij elkaar te brengen voor een gezellig moment.


Persvragen

Oud Arsenaal | Steph Erauw
+32 (0)486 65 11 77

The Musketeers | Stefaan Soetemans
+32 (0)476 82 91 99
stefaan@themusketeers.be