fbpx

Persberichten.

Juwelier Picard in Sint-Antonius viert zijn 25-jarig bestaan. De juwelierszaak is een gevestigde waarde in de regio. Christiaan Picard zag de sector de afgelopen 25 jaar fel veranderen....

All about marketing.

Als merk kan je nooit iedereen bereiken. Met segmentatie deel je (potentiële) klanten op in goed omlijnde doelgroepen met dezelfde kenmerken. Segmentatie is dé sleutel voor effectieve marketing en marktonderzoek....

Marketing Stats.

Volgens Statista is tijdschriftreclame in België met 6% gestegen. Waar in de eerste helft van 2021 iets meer dan 107 miljoen euro naar advertenties in magazines ging, was dat aantal gestegen naar 114 miljoen euro in 2022. Blijf jij ook geloven in het printverhaal?

Lanceer je een nieuw merk? Proficiat! Wist je dat slechts 21,8% van de consumenten nieuwe merken ontdekt via de officiële website van het merk? Een goede ranking op zoekmachines (38,3%) en mond-aan-mondreclame (32,7%) zijn nog efficiënter om je merk te lanceren! (Bron: Data report 2021 van We are Social en Hootsuite)

“Ok, Google… Welk geluid maakt een slurfhond?” Maak jij al gebruik van spraaktechnologie? Volgens het digital trends rapport van We are Social en Hootsuite, hoor je dan bij de 22% Belgen die dat ook doen. (En ja, slurfhonden bestaan. Check it out!)