fbpx

Persberichten.

All about marketing.

Less is more. Investeer vooral in je bestaande klanten en hun capaciteiten. Zo geniet je op korte termijn met minder budget van veel meer merkvertrouwen. ...

Als je wil groeien moet je doelen stellen. Maak je je doelen ook SMART, dan is je kans op doel veel groter! Scoren nu maar. ...

Marketing Stats.

Lanceer je een nieuw merk? Proficiat! Wist je dat slechts 21,8% van de consumenten nieuwe merken ontdekt via de officiële website van het merk? Een goede ranking op zoekmachines (38,3%) en mond-aan-mondreclame (32,7%) zijn nog efficiënter om je merk te lanceren! (Bron: Data report 2021 van We are Social en Hootsuite)

“Ok, Google… Welk geluid maakt een slurfhond?” Maak jij al gebruik van spraaktechnologie? Volgens het digital trends rapport van We are Social en Hootsuite, hoor je dan bij de 22% Belgen die dat ook doen. (En ja, slurfhonden bestaan. Check it out!)

Duurzaam je merk tonen? De eerste stap is alvast makkelijk te nemen (en met heel wat voordelen!) Kraantjeswater is zo’n 120 keer goedkoper dan flessenwater. Daarnaast is het milieuvriendelijker. Logo erop en hup, klaar! Zie jij ook al een karaf of drinkbus met jouw logo voor de neus van een klant (of collega) schitteren? (bron: Voka)