fbpx

Persberichten.

All about marketing.

Het Vijfkrachtenmodel van Porter is een handig model om de concurrentiekrachten voor jouw merk in kaart te brengen én je marketing erop af te stemmen....

Product, Prijs, Plaats, Promotie: elke marketeer kent dé 4Ps. Maar zijn ze dat wel allemaal? Vervolledig je marketingstrategie met de 10P's!...

Marketing Stats.

Volgens Statista is tijdschriftreclame in België met 6% gestegen. Waar in de eerste helft van 2021 iets meer dan 107 miljoen euro naar advertenties in magazines ging, was dat aantal gestegen naar 114 miljoen euro in 2022. Blijf jij ook geloven in het printverhaal?

Lanceer je een nieuw merk? Proficiat! Wist je dat slechts 21,8% van de consumenten nieuwe merken ontdekt via de officiële website van het merk? Een goede ranking op zoekmachines (38,3%) en mond-aan-mondreclame (32,7%) zijn nog efficiënter om je merk te lanceren! (Bron: Data report 2021 van We are Social en Hootsuite)

“Ok, Google… Welk geluid maakt een slurfhond?” Maak jij al gebruik van spraaktechnologie? Volgens het digital trends rapport van We are Social en Hootsuite, hoor je dan bij de 22% Belgen die dat ook doen. (En ja, slurfhonden bestaan. Check it out!)