fbpx

Boek
People always talk about Reputations.

‘People always talk about Reputations. Merkreputatie in drie stappen.’ is een praktisch handboek voor elke bedrijfsleider, marketeer, communicatiespecialist of student die op onderbouwde wijze aan de slag wil gaan met de reputatie van merken. Aan de hand van 20 essentiële vragen over merkopbouw wordt een merk gepositioneerd, betekenis gegeven en geprofileerd. De klassieke 4P-marketing vormt daarbij slechts de basis. In het boek ligt de focus op value branding: hoe kan échte betekenis aan een merk gegeven worden die beoogde doelgroepen kunnen overtuigen en duurzaam aan het merk binden?

Boek cover People always talk about Reputations merkreputatie in drie stappen

Boek
Dit is marktonderzoek.

Boek Dit Is Marktonderzoek

Auteurs Marc De Laet, Frederik Picard en Pol Toye nemen je in dit boek mee op de weg van mening naar feit en begeleiden je bij elke stap in het marktonderzoeksproces. Ze reiken je het kader én de tools aan om een marktonderzoek succesvol te kunnen uitvoeren en presenteren. Het boek is doorspekt met oefeningen en illustratieve cases zodat je helemaal ondergedompeld wordt in hoe een kwalitatief en kwantitatief marktonderzoek écht verloopt.

‘Dit is marktonderzoek’ richt zich zowel op studenten hoger onderwijs als marketingprofessionals die een praktische leidraad willen voor het opzetten, uitvoeren of uitbesteden van een goed onderbouwd marktonderzoek. Het boek is een grondige herwerking van de bestseller ‘Marktonderzoek In Rechte Lijn’. Nóg concreter, praktischer en uitgebreider! Het boek werd door BAM verkozen tot tweede beste marketingboek van 2022.

E-book
Uitvoeren van een marktonderzoek in vijf stappen.

Wil je zelf een marktonderzoek opzetten maar weet je niet hoe je er aan moet beginnen? Download hier ons e-book ‘Uitvoeren van een marktonderzoek in vijf stappen’ en ga zelf aan de slag. Het e-book behandelt volgende vijf stappen:

  • een goed intakegesprek
  • deskresearch
  • invullen en valideren van de onderzoeksbriefing
  • opstellen van een metroplanning en bijhouden van een voortgangsrapport
  • uitvoeren van het marktonderzoek
Reputations e-book marktonderzoek in de praktijk

All about marketing.

Retentiemarketing is cruciaal om je merk te doen groeien en meer waarde uit je klant te halen. Ontdek 7 tips om klanten te binden aan je merk....

Met een Gantt chart kan je een planning opmaken en delen met alle to do's, timing en verantwoordelijken. Perfect voor jouw volgende project!...