fbpx
mei 29, 2017

Opleidingen marketing en communicatie

Opleidingen Reputations

Overzicht van onze opleidingen

We bieden een reeks van opleidingen aan, gaande van individuele opleidingen, groepsopleidingen op maat van een specifiek bedrijf of organisatie, of open groepsopleidingen. De duur ervan varieert van een halve dag tot een volledige dag. Deze opleidingen kunnen zonder voortraject gevolgd worden, of als aanvulling op het strategisch advies dat we bieden. Bekijk de details van de opleiding op de aparte opleidingenpagina:

Opleidingen als duurzame verankering van een sterke strategie

Elk bedrijf dat zich op strategisch vlak duurzaam wil versterken, investeert in opleidingen voor zijn medewerkers. Wij bieden een reeks van opleidingen aan die zowel beginnende medewerkers (juniorprofielen) als ervaren medewerkers (seniorprofielen) versterken in hun marketing- en communicatiewerk. We zijn er immers van overtuigd dat kennis niet enkel extern moet ingekocht worden, maar moet verankerd worden in het bedrijf of de organisatie in kwestie.

Marketing- en communicatieopleidingen door ervaren docenten

Onze opleidingen worden gegeven door ervaren docenten die al jaren zelf in de marketing- en communicatiesector actief zijn. Joke Cortens heeft als gewezen perswoordvoerder een jarenlange praktijkervaring en geeft al jaren mediatrainingen. Frederik Picard is als lector marktonderzoek en digital marketing verbonden aan de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen en leidt al jaren zowel jonge als ervaren marketeers op.

Theorie ontmoet praktijk

Theoretische kennis wordt ondersteund en geïllustreerd aan de hand van massa’s praktijkvoorbeelden. Op die manier geven we deelnemers aan onze opleidingen meteen een houvast hoe ze er zelf mee aan de slag kunnen.

Verwacht bij ons dus geen uiteenzettingen waar alleen maar met dure termen wordt gegoocheld, maar waar niemand gelukkig van wordt. Onze opleidingen zijn degelijk onderbouwd, to the point, met ruimte voor vertaling naar de eigen bedrijfscontext en achteraf concreet toepasbaar.

40% korting via de kmo-portefeuille

Reputations is erkend dienstverlener van de Vlaamse overheid voor kmo’s. Via de kmo-portefeuille kunnen kmo’s tot 40% van de kosten voor adviesverlening en opleidingen bij Reputations laten subsidiëren. Dit geldt dus ook voor al onze marketing- en communicatieopleidingen! Meer informatie over de kmo-portefeuille vind je hier.

Meer informatie?

Vul hieronder het formulier in en wij contacteren je voor vrijblijvende informatie.