fbpx
november 6, 2015

Uitwerken van een persactie op maat

persstrategie

Wij halen de nieuwswaarde uit jouw verhalen en vertalen dit op de gepaste manier naar de media. Persberichten, persconferenties, persevents, mediatraining of news jacking: via ons uitgebreide netwerk dat we al meer dan 15 jaar uitbouwen, zorgen we voor een maximaal bereik van jouw boodschap. Ofwel staan wij in voor alles, ofwel stomen we je klaar om zelf de pers te woord te staan.

Je bedrijf of organisatie heeft iets te vertellen: een nieuw product, een speciale actie of een unieke gebeurtenis. Je wil jouw boodschap graag lanceren in de media. Wij bekijken welke aanpak het meest geschikt is en gaan op zoek naar inhoud en verhalen. Met een goede perstekst schiet je je al een heel eind op. Wij maken van jouw boodschap een nieuwswaardig persbericht en versturen dat naar onze zeer ruime en zorgvuldig opgebouwde perscontacten. Soms is een persconferentie een betere optie om je verhaal in de media te krijgen. Wij organiseren dat voor jou en nodigen de pers uit. Wij kunnen eventueel in jouw plaats de pers te woord staan bij vragen. Hierover maken we vooraf afspraken. Na een persactie volgen we de gegenereerde persaandacht op en bezorgen we jou een persmap met alles wat verschenen is in de media.

Wat mag je verwachten van een persactie op maat?

• Bepaling invalshoek en focuspunten van de persactie
• Samenstelling en redactie van persbericht / persuitnodiging / persmap / …
• Praktische organisatie van de persactie
• Uitsturen van persbericht naar Vlaamse / Nederlandse media (+1750 perscontacten)
• Publicatie persbericht in Reputations-kanalen (website, LinkedIn, Facebook, Twitter)
• Opvolging persactie
• Persmap met alles wat verschenen is in de media

Wat na een persactie op maat?

Je kan er voor kiezen om een training te volgen om zelf meer inzicht te krijgen in de media: introductie in een goede persstrategie of een specifieke mediatraining.

Meer informatie?

Vul hieronder het formulier in en wij contacteren je voor vrijblijvende informatie.