fbpx

Slaapspeciaalzaak zoekt figuranten met uitstraling!

reputations bedtime oproep figuranten campagne

In 2020 lanceert slaapspeciaalzaak Bedtime een nieuwe lokale promotiecampagne en is op zoek naar figuranten met uitstraling!

Deze campagne zal online te bekijken zijn op sociale media zoals Facebook en Instagram, op de website van Bedtime en op andere websites die vaak bezocht worden door de doelgroep. Daarnaast wordt er ook een offline campagne gelanceerd en kan je de beelden tegenkomen via de traditionele mediakanalen.

Koppen met uitstraling gezocht!

We zijn op zoek naar spontane personen tussen 45 en 65 jaar, zowel mannen als vrouwen. We zijn niét op zoek naar perfecte fotomodellen, maar juist naar mensen met een warme uitstraling en een enthousiaste blik! Behoor jij tot die categorie en heb je wel eens zin om het gezicht te zijn van een nieuwe campagne? Aarzel dan niet en stel je kandidaat! Twijfel je toch een beetje? Helemaal niet nodig, wij zorgen ervoor dat het fijne ervaring wordt en dat je je volledig thuis voelt op de set.

Wanneer?

De fotoshoot vindt plaats op vrijdag 29 november in de Bedtime-winkel in Edegem. Interesse en beschikbaar? Schrijf je in!

Wat staat je te wachten?

  • De unieke ervaring om deel te nemen aan een echte fotoshoot.
  • Je wordt het gezicht van een toffe on- en offline campagne.
  • Je krijgt achteraf je eigen foto’s toegestuurd, vrij te gebruiken waar je wenst.
  • Als bedankje krijg je een cadeaubon van Bedtime, ter waarde van €50,- .

Praktisch

Wie? Jij!
Wat? Een fotoshoot in functie van een Vlaamse online campagne
Wanneer? Vrijdag 29 november 2019 – Het exacte uur wordt bepaald in functie van jouw agenda, maar wordt gepland tussen 12u en 17u.
Waar? Bedtime Edegem

Interesse?! Schrijf je in vóór vrijdag 15 november.

Indien je geselecteerd bent, ontvang je nog een grondige briefing.