fbpx

Stad Antwerpen en Oxypoint zoeken figuranten voor e-health fotoshoot

Inschrijven kan tot vrijdag 18 december!

Stad Antwerpen organiseert een fotoshoot rond e-health in Antwerpen. De fotoshoot gebeurt in samenwerking met het innovatieve Antwerpse bedrijf Oxypoint. Oxypoint ontwikkelt flowmeters voor zuurstoftherapie en slimme toestellen die de ademhaling registreren. De foto’s zullen door stad Antwerpen gebruikt worden in communicatie rond e-health in Antwerpen en door Oxypoint voor communicatie rond de eigen producten gericht naar ziekenhuizen.

Figuranten gezocht!

We zijn op zoek naar 4 figuranten (M/V) tussen de 25 en 60 jaar voor de rol van patiënt (2 personen) en de rol van verpleging/dokter (2 personen). We zijn niét op zoek naar perfecte fotomodellen, maar mensen met een warme uitstraling. Behoor jij tot die categorie en heb je wel eens zin om een echte fotoshoot mee te maken? Aarzel dan niet en stel je kandidaat! Twijfel je toch een beetje? Helemaal niet nodig, wij zorgen ervoor dat het een fijne ervaring wordt en dat je je volledig thuis voelt op de set. Vanzelfsprekend volledig veilig en coronaproof.

Wanneer?

De fotoshoot vindt plaats op woensdag 6 januari 2021 tussen 9 en 12 uur in AP Hogeschool Campus Spoor Noord (ziekenhuiskamer in de afdeling verpleegkunde). Interesse en beschikbaar? Schrijf je in!

Wat staat je te wachten?

  • De unieke ervaring om deel te nemen aan een echte fotoshoot.
  • Je wordt het gezicht van e-health in Antwerpen en Oxypoint.
  • Als bedankje krijg je een boekenbon!

Praktisch

Wie? Jij!
Wat? Een fotoshoot voor Stad Antwerpen en Oxypoint
Wanneer? Woensdag 6 januari 2021 – 9-12u.
Waar? In AP Hogeschool – Campus Spoor Noord

Interesse?! Schrijf je in vóór vrijdag 18 december.
Stuur een mailtje naar eva@reputations.be met je contactgegevens en enkele foto’s van jezelf: je gezicht, je handen (je zal de toestellen in je handen vastnemen) en een foto waar je volledig in beeld bent.

Als je geselecteerd wordt, ontvang je nog een grondige briefing.