fbpx

De afgelopen jaren begeleidden Joke en Frederik tientallen studenten op weg naar het professionele leven. Als marketinglector op de AP hogeschool voelt Frederik bovendien perfect aan wat een stagestudent nodig heeft om te kunnen groeien. Bij ons krijgt een stagestudent alle kansen om een boeiende ervaring op te doen en een eerste referentie op zijn of haar cv te kunnen zetten. En nee, bij ons is dat niet koffie zetten of kopies nemen. Dat kunnen we wel zelf…

Je opdracht.

Als stagestudent maak je actief deel uit van het team van Reputations. Als marketing- en communicatiebureau bieden wij een full service aan onze klanten op vier kerndomeinen:

 

 

Ons doel? Een professionele communicatie die de reputatie van onze klanten opbouwt, uitdraagt of beschermt. Ons bureau ondersteunt zowel profit- als non-profitorganisaties. We ontwikkelen en gebruiken daarbij professionele marketing- en communicatietools en hanteren een doordachte mediamix. Je krijgt van ons een welomschreven opdracht die zich bevindt op één van de kerndomeinen van onze werking. In overleg wordt een concreet stageproject gekozen. De keuze wordt gebaseerd op jouw ervaring en interessesfeer, afgestemd op de noodzaak binnen ons bureau en de projecten die op dat moment lopen. Einddoel is een heel praktische werkervaring die je kan meenemen op je cv.

Je belangrijkste taken.

Je werkt de gewenste interne en externe communicatiestrategie van een of meerdere klanten mee uit. Je staat mee in voor de promotie van de klant en bouwt aan een positief imago, zowel intern als extern.

Je bent het aanspreekpunt voor de klant met betrekking tot hun communicatievraagstukken. Je maakt daarbij de vertaalslag van marketingideeën naar concrete communicatieplannen rond projecten.

Je verzamelt informatie en verwerkt ze tot vlotte en heldere teksten voor diverse interne en externe communicatiekanalen.

Je coördineert drukwerk en andere informatiedragers.

Je bewaakt de huisstijl van de klant en de goede toepassing ervan.

Je profiel.

We verwachten een polyvalente en enthousiaste stagestudent die van aanpakken weet en durft zijn of haar mannetje te staan. Je bent daarbij creatief en hebt zin voor humor. Je kan out of the box denken en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je durft je theoretische kennis in de praktijk om te zetten en draagt daarbij zorg voor de kwaliteit die je levert.

Ons aanbod.

Een leuke en vooral leerrijke stageperiode binnen een flexibel marketing- & communicatiebureau. Momenten van ‘no nonsense’ afgewisseld met creatieve uitspattingen. Strakke deadlines en meerdere keren een yes!-gevoel. Goesting in meer.

Zin om deel uit te maken van ons team?

Stuur een mail naar office@reputations.be met je cv, motivatiebrief en periode dat je stage wil lopen. We contacteren je vervolgens voor een gesprek. Meer informatie over deze vacature kan je krijgen bij Frederik Picard (frederik@reputations.be – +32 (0) 496 62 06 94).

Coronamaatregel: tijdelijk geen stageplaats.

Gelet op de huidige situatie en de onzekerheid hoe de komende maanden eruit zien qua kantoorwerking, nemen we in de eerste helft van dit academiejaar (periode september – januari) geen stagestudenten aan. We kunnen immers moeilijk begeleiding voorzien als iedereen van thuis uit werkt. We bekijken op een later tijdstip of we in 2021 opnieuw een stagestudent kunnen begeleiden.