fbpx
Troubadour Blond

Troubadour Blond wint goud op Brussels Beer Challenge 2017

Brouwerij The Musketeers logo

Troubadour Blond wint gouden medaille op Brussels Beer Challenge 2017

Brouwerij The Musketeers reageert opgetogen over medaille

Troubadour Blond

Vandaag werden op de Horeca Expo in Gent de jaarlijkse medailles van Brussels Beer Challenge uitgereikt. Troubadour Blond werd verkozen tot beste bier binnen de categorie ‘Pale & Amber Ale: Abbey / Trappist style Blond’. Het liet in die categorie Affligem Blond, Leffe Blond en Brugse Zot Blond achter zich. Brouwers Stefaan Soetemans en Kristof De Roo zijn erg opgetogen met deze gouden medaille. Brussels Beer Challenge reikt ondertussen voor het zesde jaar prijzen uit. Drie dagen lang proefde een panel van 85 internationaal gereputeerde bierkenners 1512 bieren uit alle hoeken van de wereld.

Troubadour Blond is een volmondig genotsbier van 6,5%. Het is een verfrissend bier met een hop-kruidig aroma. Het bier is licht moutig, heeft een milde bitterheid en zachte afdronk. Deze typische smaak zorgt ervoor dat Troubadour Blond vlot drinkt en geschikt is voor alle seizoenen.

Troubadour Blond is het eerste bier van Brouwerij the Musketeers en werd 18 jaar geleden gecreëerd. Het is een van de vlaggenschepen van brouwerij The Musketeers: het bier wordt verdeeld in 15 landen over heel de wereld.

Troubadour Blond glas en labelTroubadour Blond glas en label

 

Over Brouwerij The Musketeers

The Musketeers is een Belgische brouwerij die speciaalbieren met een uitzonderlijk en verrassend karakter ontwikkelt. Door zich te inspireren op verschillende stijlen en smaken creëert de brouwerij evenwichtig en doordacht Belgisch kwaliteitsbier voor de nationale en internationale markt.

De brouwerij staat bekend om zijn Troubadourbieren en de bieren uit de Belgian Legends Series. Het flagship van brouwerij The Musketeers is Troubadour Magma, een amberkleurig bier van 9%, met het hoppig en bitter karakter van een Amerikaanse IPA gecombineerd met de zachte smaak van een Belgische Tripel.


PERSVRAGEN

Contacteer Stefaan Soetemans als je nog vragen hebt:

+32 (0)476 82 91 99
stefaan@themusketeers.be
www.themusketeers.be

INFO

Brouwerij The Musketeers
www.themusketeers.be
info@themusketeers.be