fbpx

UNIZO webinar: Kan een sterke merkreputatie je door crisissen helpen?

Unizo webinar Ondernemersacademie Frederik Picard
We have to remember that reputations are won or lost in a crisis.

Kenneth Chenault

Corona. Iedereen heeft er de mond van vol. Maar wat betekent een crisis precies voor de reputatie van merken? En hoe kan een sterke merkreputatie je door crisissen loodsen? Rond die vragen organiseert UNIZO op maandag 30 november een exclusieve webinar, waarin Frederik Picard van Reputations je op één uur zijn visie en inzichten presenteert.

De webinar kadert in de online Ondernemersacademie van UNIZO. Frederik is erg vereerd met deze uitnodiging, want hij mag met zijn webinar in de voetsporen treden van geweldige marketingexperts zoals Fons Van Dyck en Carole Lamarque.

De sessie wordt uitgezonden vanuit de interactieve studio van Barco in Kortrijk, die met haar immense beeldschermmuur bekend staat als de meest innovatieve studio van het land.

Voor wie is dit webinar?

De webinar richt zich op iedereen die binnen een kmo betrokken is bij het positioneren en profileren van het merk. De webinar inspireert de deelnemers om in crisistijden volop te blijven inzetten op hun merkreputatie en op een duurzame manier zich te blijven binden met hun klanten.

Interesse?

Alle info en inschrijven via de website van UNIZO.

Praktische info

Webinar ‘Kan een sterke merkreputatie je door crisissen helpen?’
Ma 30/11/2020 12-13u
Webinar

Info & inschrijven via UNIZO

Interesse?

Alle info over de webinar op https://online.ondernemersacademie.be/ of via Frederik Picard

Reputations | Frederik Picard
+32 (0)496 62 06 94
frederik@reputations.be