fbpx
Vintage Riders brommer

Vintage Riders laat je Antwerpen beleven met een vleugje nostalgie

Antwerpen is een ervaring rijker. Je kan de stad (en omstreken) nu ook verkennen op oldtimer brommertjes. Vintage Riders verhuurt verschillende types bromfietsen van minstens 30 jaar oud en zet hiermee in op een unieke beleving. Een perfect geschenk voor wie een hart heeft voor oldtimers of voor wie gewoon eens op een andere manier door de stad wil zoeven.

Tegenwoordig kan je Antwerpen ontdekken op een huurfiets, een stadsfiets, Segway, tourbus of koets. Voortaan kan dat ook op een van de oldtimer brommers van Vintage Riders.

Verhuur van unieke vintage modellen
Vintage Riders is een start up van Bert Evens en Tom Loockx en verhuurt momenteel 6 verschillende brommers. Slechts eentje is een Vespa want, zegt Bert Evens: “Gewone Vespa’s kan je al op veel plaatsen huren. Onze Vespa is een oldtimer uit ‘65, dat maakt het al een stuk specialer. Maar er zijn zoveel andere leuke modellen die je amper ziet en nergens kan huren.”

Bij Vintage Riders bestel je bijvoorbeeld een Union uit ‘68, een Tomos uit ‘79, of een Lambretta uit ‘67. Brommers die stuk voor stuk garant staan voor een unieke rijervaring.

Brommers met een verhaalvintage riders
Tom Loockx: “We zien dat mensen meer en meer op zoek zijn naar authentieke ervaringen. Die trend hebben we gekruist met onze passie voor vintage dingen, zoals de brommers.”

Wie bijvoorbeeld kiest voor Old Sparky, kiest voor een trip met sensatie. Want Old Sparky (Union Sport-O-Matic 1958) is niet alleen de oudste brommer, hij vraagt ook een aantal speciale handelingen alvorens hij wil rijden.’

Hotspots in Antwerpen 
Om het nog iets authentieker te maken, kan je op de website van de Vintage Riders ook hotspots vinden, voorgedragen door Antwerpenaren. Plekjes waar zij zélf uithangen, en die je minder snel in een toeristische gids zal vinden. De betere tips voor toeristen komen immers van de locals zelf.

Dagje rijden 
Of je nu een toerist, oldtimer-liefhebber of avonturier bent, Vintage Riders wil je vooral een onvergetelijke dag bezorgen in de stad. Je krijgt standaard een vintage helm en slot mee. Ook de verzekering is inbegrepen in de huurprijs. De prijzen variëren tussen de 67 en 130 euro per dag.

Voor wie zondag nog niks vond voor vaderdag: zeg niet dat er geen originele cadeaus bestaan!

Uitnodiging voor journalisten
Vintage Riders nodigt journalisten graag uit om gratis een van de brommers te komen proberen. Zo kan je zelf ervaren hoe het voelt om als Vintage Rider door Antwerpen te rijden.

Je vindt Vintage Riders ook op Facebook en Instagram

 

Vintage Riders brommer